Första inlägget – Fjällbacka flygklubb

Välkommen till Fjällbacka flygklubb!

Fjällbacka flygklubb startades i slutet på 2019 och det första årsmötet genomfördes i klubblokalen på Fjällbacka flygfält i början på januari 2020. Med på det första årsmötet fanns det medlemmar från både Norge och Sverige.

På årsmötet så planerades det även för en Fly-in i början på sommaren 2020. Men sedan kom pandemin och grusade planerna detta år på att genomföra aktiviteten. Vi kommer däremot att genomföra detta event nästa år istället.

Under sommaren har det dock flugits en hel del. Den mesta flygningen har genomförts som brandflyg. Men det har även flugits en del privatflyg i klubben.

Nu närmar sig hösten och det finns mycket funderingar på vad vi kan göra framöver.

Återigen, varmt välkommen till Fjällbacka Flygklubb!

Hur mås?